EEN OUDEJAARSVUUR JA OF NEE

EEN OUDEJAARSVUUR JA OF NEE?

Omdat het de afgelopen jaren maar niet wil lukken met het organiseren van een Oudejaarsvuur houdt de gemeente Leidschendam Voorburg, dit jaar voor de laatste maal de mogelijkheid open voor het organiseren van een Oudejaarsvuur in Stompwijk. Het legaal organiseren houdt in dat de eventuele organisator contact opneemt met de wijkagent en een convenant afsluit. Dit convenant is niet anders dan een afspraak, wie het vuur organiseert, de afmetingen en de materialen. De gemeente zorgt voor een zandplaat en in overleg voor de locatie. De organisator zorgt ervoor dat het vuur volgens de regels wordt opgebouwd en houdt daarbij toezicht. Overige vuren worden niet gedoogd en zullen worden opgeruimd. Lijkt het je/jullie wat, neem contact op met mij. Ik ben te bereiken op 070 4247511.

Sjoerd Duit,Wijkagent