Wie wordt sportvrouw/sportman van het jaar?

Volgend jaar bestaat Nut en Vermaak 112½ jaar.
Ter gelegenheid daarvan willen we een vierkamp organiseren. ‘Wie wordt sportvrouw/sportman van het jaar?’ Het idee is nog van Hans de Winter en zijn woorden waren: “Zo’n datum kan je niet zomaar voorbij laten gaan”. Uiteraard gaan wij zijn idee uitvoeren. Hoewel 13 juli 2005 de officiële dag is, heeft het bestuur het idee om de viering van het jubileum te combineren met de Poldercross, op vrijdag 26 augustus volgend jaar.

Het is niet de bedoeling een officieel jubileum te vieren maar het zal een sportieve en ludieke aangelegenheid worden. Net als bij het 100 jarig bestaan kan men deelnemen aan een vierkamp die zal bestaan uit schaatsen, roeien, fietsen en hardlopen. Men kan ook meedoen in teamverband en de zwakste prestatie zal vervallen. Uiteindelijk zal de uitverkiezing voor de sportvrouw en sportman gebaseerd zijn op de persoonlijk gerealiseerde tijden.
In principe is deelname voorbehouden aan inwoners van Stompwijk en leden en/of donateurs van Nut en Vermaak. Natuurlijk zijn onze sponsors ook van harte uitgenodigd.
Om zo’n jubileum te realiseren moet er veel worden georganiseerd. Zo zal eind februari het onderdeel schaatsen worden gehouden. In mei een roeiwedstrijd worden gehouden, de tijdrit fietsen wordt een onderdeel van de vierkamp en ten slotte zal het onderdeel lopen tijdens het poldercrossen vallen. Onze gedachten gaan uit om tijdens de poldercross een tent te plaatsen op het parkeerterrein van Stompwijk ’92. In deze tent zullen diverse activiteiten plaatsvinden waaronder de prijsuitreikingen van zowel de Poldercross als de individuele en de einduitslag
van de Vierkamp. Aansluitend een feestavond met disco etc. Dus vul dit alvast in op uw agenda. 26 augustus 2005 . Verdere informatie volgt in de loop van het jaar.
Namens het bestuur van IJsclub Nut en Vermaak, De organisatie.