ZZ zaalvoetbal

21e editie van het ZZ ZAALVOETBALKAMPIOENSCHAP
Januari en februari zijn traditiegetrouw de maanden dat het ZZ zaalvoetbal kampioenschap 2005 gespeeld wordt. Dit keer weer vroeg in het jaar en dat is meestal gunstig doordat de winter vaak zorgt voor vele afgelastingen en er in de zaal toch nog gespeeld kan worden.
De speeldagen van het ZZ zaalvoetbalkampioenschap 2005 zijn vastgesteld op zaterdag 8 januari, 15 januari, 22 januari, 29 januari en op zaterdag 12 februari is de finale avond gepland. Het gehele toernooi is daarmee weer afgewerkt voor de voorjaarsvakantie, zodat de spelers daar geen last van zullen ondervinden.

Donderdagavond 25 november 2004 vanaf 20.00 uur is de inschrijving. Net zoals voorgaande jaren is het streven om de inschrijving te sluiten bij 32 deelnemende teams. Echter indien u op tijd aanwezig bent en we komen boven het gewenste aantal teams uit dan zal de organisatie er alles aan doen om deelname te garanderen. Wel willen we iedereen wijzen op de doelstelling van het toernooi, gezelligheid gaat boven alles, deelnemers dienen enige band te hebben met Stompwijk ’92 of de Stompwijkse gemeenschap. Met nadruk willen wij erop wijzen dat alleen opgegeven spelers speelgerechtigd zijn voor het toernooi, alle teams zijn daarom verplicht een deelnemers lijst in te leveren met minimaal 8 spelers. Wij adviseren echter een lijst met 10 deelnemers.
Daarnaast is er een leeftijdsgrens voor de deelnemers, zij moeten namelijk geboren zijn voor 1 januari 1988.

Ter beoordeling of aan de gewenste regels is voldaan, dient inschrijving gepaard te gaan met een deelnemerslijst, voorzien van geboortedatum en de woonplaats en de naam van het team.
Verder kan bij de inschrijving worden aangegeven op welke avond men bij voorkeur niet wil spelen. Tot slot dient het inschrijfformulier te zijn voorzien van het inschrijfgeld ad. € 50,00

Indien er ploegen zijn die een voorkeur hebben om in een veteranenpoule te spelen dan kan dat worden aangegeven, alle deelnemers dienen dan wel de magische grens van 40 jaar te hebben gepasseerd.

Ter ondersteuning treft u bijgaand een inschrijfformulier:
NAAM VAN HET TEAM:

NAAM VAN DE SPELER,GEBOORTEDATUM,WOONPLAATS

1.
……………………… ……………….. ………
2. ……………………… ……………… ……………………….
3. ……………………… ……………… ……………………….
4. ……………………… ……………… ……………………….
5. ……………………… ……………. ……………………….
6. ……………………… …………… ……….
7. ……………………… ……………….. ……………………….
8. ……………………… ……………….. ……………………….
9. ……………………… ……………….. ……………………….
10. ……………………… ………………. ……………………….
11 ……………………… …………….. ……………………….
12 …………………………… ………………. ……………………….

OPMERKINGEN TAV DE SPEELDAGEN:
…………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………….

Hans Disseldorp