Met VNB Nationale Bedevaarten naar Lourdes in 2005

VNB Nationale Bedevaarten organiseert in 2005 bedevaarten naar Lourdes in velerlei varianten. Van dagvluchten tot volledig verzorgde treinreizen, busreizen en vliegreizen. De reisgids 2005 informeert u over alle mogelijkheden en is daarom de moeite waard. Vraag hem geheel vrijblijvend aan bij uw contactpersoon, een telefoontje naar 071 5804342 en hij wordt vrijblijvend bij u thuis bezorgd, ook voor bezoeken aan andere bedevaartplaatsen kan VNB Nationale Bedevaar ten u nader informeren, zoals bezoeken aan Fatima, Santiago de Compostela, Rome, Assisi, Czestochowa, Litouwen, Oekraine, Duitsland en Ierland. V.N.B. Nationale bedevaarten organiseert al sinds 1883 bedevaarten naar Lourdes. Vorig jaar namen ruim 7000 mensen deel aan een bedevaart met deze officieel erkende bedevaart organisatie. Met vriendelijke groet,
uw contactpersoon A. van Santen