(super) Orion

Afgelopen weekend
Ja mensen, Sinterklaas is alweer vertrokken naar Spanje. Maar natuurlijk niet voordat hij een bezoekje aan Orion heeft afgelegd. Hij had namelijk gehoord dat daar nog al wat stoute mensen rondliepen. Over een aantal lieden had hij niet veel goeds gehoord, daarom had hij voor hen een passende straf bedacht, waaronder het zingen van Sinterklaasliedjes voor heel Orion. Natuurlijk had hij ook cadeautjes bij zich voor degene die bij hem op het podium moesten komen. Naast Sinterklaas hebben wij natuurlijk ook gewoon kunnen genieten van een lekker muziekje en drankje!! Mensen!! De kaarten van de kerstparty zijn nu echt bijna uitverkocht!! Wil je nog een kaartje koop dit dan zo snel mogelijk, anders zijn ze echt uitverkocht en jullie mogen dit feest eigelijk niet missen. Het wordt hartstikke gezellig, mede dankzij het optreden van een hele leuke Cover band: Liever Live!! Kaarten kosten maar 5 eurootjes. De kerstparty is op eerste kerstdag vanaf 21.00 uur. We blijven jullie er natuurlijk aan herinneren, met oud en nieuw zijn we ook geopend vanaf 00.30 uur. De entree is dan geheel gratis. Ook dan hebben we een optreden, namelijk van Ruud Bos, een hele gezellige party entertainer/zanger.
Aanstaand weekend: het komende weekend zijn we twee keer geopend, vrijdag vanaf 21.00 uur en zondag vanaf 19.00 uur. Op zondag tussen 19.00 uur en 20.00 uur ons wekelijkse vrolijke uurtje. We hopen natuurlijk iedereen weer te zien. Wij hebben er alvast hele erge zin in!! En niet vergeten een kerstpartykaartje te halen!! Veel geluk en een fijne week!! Groeten, het (super)Orion bestuur