Wij zoeken mensen, die wat tijd over hebben

Vrijwilliger zijn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend
is verbonden, maar niet gebonden
is onbetaalbaar, maar niet te koop
is positief denken met als enig doel
“voor jezelf en de ander een heel goed gevoel”

Heeft u wat tijd over? Tijd om te wandelen, assisteren bij het boodschappen doen, een bezoek te brengen aan de boerderij, fysiozwemmen in het therapiebad, bioscoopbezoek, uit eten gaan, vervoer naar ouders of activiteiten? Ook u kunt hierin een rol vervullen! Maak eens tijd voor de gehandicapte medemens. Vrijwilligerswerk doen staat gelijk aan winst voor twee. De cliënt is gelukkig en uw vrijwilligerswerk kan een verrijking zijn voor uw persoonlijke leven. Bent u geïnteresseerd of wilt u iets meer weten van en over de hierboven genoemde activiteiten, bel dan op maandag t/m woensdag van 9 tot 17 uur of donderdag van 8 tot 13 uur met Aart de Jong, tel. 071 5806199 (Swetterhaghe).