Ali B.

Ambassadeur Stichting Bomen Over Leven
Ali Bouali, momenteel de bekendste vertolker van Nederlandstalige hiphop muziek, is Ambassadeur geworden voor de Stichting Bomen Over Leven. Hiermee treedt hij in de voetsporen van disc jockey 100 % ISIS en een aantal minder bekende Nederlanders. Ali B. heeft een uitgesproken mening over de aantasting van de natuur en het milieu. “Afgelopen lente ben ik naar Tanzania geweest voor een project van Music Mayday. Daar stond ik voor het eerst pas echt stil bij het feit hoe bijzonder onze natuur is. Het ging mij heel erg aan het hart dat wij mensen door onze slechte gewoontes de natuur aan het kapotmaken zijn. Ik besef nu hoe belangrijk het is om ons in te zetten voor een beter milieu. Daarom steun ik de Stichting Bomen Over Leven.” Het bestuur van de Stichting is blij met zijn inzet en verwacht hierdoor een groeiende belangstelling van met name jongeren voor de natuur en het milieu. Ali B. is te zien op de website van de Stichting, http://www.bomenoverleven.nl