22e Meerhorstloop

De 22e editie van de Meerhorstloop in Stompwijk staat op de kalender van zondag 2 januari 2005. De loop heeft een geheel nieuw parcours door een prachtig polderlandschap op het knooppunt van Zoeterwoude, Zoetermeer en Stompwijk (gemeente Leidschendam Voorburg). De Meerhorstloop is dé manier om het nieuwe jaar fris te beginnen. De loop is trouwens in meerdere opzichten bijzonder. Jong en oud kunnen zich op het sportcomplex van Stompwijk ’92 laten inschrijven, omdat er vier afstanden op het programma staan, te weten 2 kilometer voor de jeugd tot en met 12 jaar, 5 en 10 kilometer en tot slot de halve marathon (21,1 km.). Ook het inschrijfgeld is bijzonder, omdat het extreem laag is: één euro voor de jeugd en 3,50 euro voor de overige deelnemers. Het startschot voor de jeugdige deelnemers wordt gegeven om 11.30 uur. De overige deelnemers vetrekken om 12.00 uur. In en rond sporthal ‘De Meerhorst’ is er gelegenheid om te verkleden en te douchen. Voor nadere info: 071 580 9800 (Richard Suyten) en 071 580 3546 (Wybo Lelieveld) Zie ook www.stompwijk92.nl.