VERSLAG MINI S 11 DECEMBER

Na een Sinterklaasreces van een maand mochten de mini’s eindelijk weer aantreden in Zuidhaghe voor 2 wedstrijdjes. Helaas wel met een dubbel gevoel, want zonder onze Ans is het toch wel vreemd. Alle mini’s, trainsters en een aantal ouders hebben vrijdagavond een handafdruk gemaakt voor Ans met hun naam en eventueel een paar regeltjes, iets wat zij heel erg leuk vond vertelde Ankie. De rest van het seizoen zullen Margret en ondergetekende, met als back up Cock, de coaching op ons nemen.

De eerste wedstrijd speelden we tegen Verburch 2, eigenlijk tegen E.D.H. (Delft) maar zij konden de stad niet uit vanwege de bijzetting van Prins Bernard. Ons team bestond deze keer uit: Elina, Josine, Marinka, Robbin, Nicole, Annick, Patty en Milenka. Sanne mocht nog een keer invallen omdat Nart en Nicky moesten zwemmen. De tegenstanders waren goed, voordat we het wisten stonden we met 3* 0 achter. Elina stond in het doel en deed dat goed. Wij scoorden ook en een bal van Robbin ging via de beide binnenkanten van de palen er weer uit. De ruststand was 3*1. Na de rust ging Patty keepen, dit ging ook heel goed. Door beide keep sters werden er harde ballen uit gehouden. We verloren helaas met 6 * 3, maar hebben goed ons best gedaan.
De volgende wedstrijd speelden we tegen VELO 4. Annick ging in het doel en hield er een paar mooie ballen uit, beide teams maakten voor de rust 2 doelpunten, dus ruststand 2 * 2. Na de rust ging Milenka keepen, ook dit ging goed. We zien dat alle keepsters niet bang zijn om een bal tegen te houden, heel goed. Elina maakte een paar mooie break outs, één gevolgd door een doelpunt. Iedereen deed goed mee en we wonnen deze wedstrijd met 8*3. De doelpunten werden vandaag gemaakt door Elina en Milenka. Volgende week moeten jullie allemaal een keer op het doel gooien hoor, gewoon proberen. Er werd door de coach van de tegenstander geklaagd dat er bij ons te hard op het doel gegooid werd??!! Waarschijnlijk waren ze nog weinig gewend, want om de haverklap zaten er 1 of 2 kinderen huilend aan de kant. De wedstrijd had niet zo’n leuk staartje wat dat betreft. Volgende week thuis in de Meerhorst om 14.00 na een heerlijk kerstontbijt. Rina v.d. Bosch