De Hemel straalt

Beste Parochianen / Dorpsgenoten
Vrijdag 24 december om 21.00 uur zingt het E.M.S. koor tijdens de kerstviering . Onze voorganger is Pater v.d. Salm. Het thema voor de kerstviering is: ‘De hemel straalt’. Laten we met elkaar herdenken dat in deze nacht een kind werd geboren in een koude stal en dat de hemel straalde van alle sterren die het land verlichtten en zo de herders de weg wees naar het pasgeboren kind. Komt u allen samen in de mooi versierde kerk om te bidden, te zingen en te luisteren naar de aloude verhalen en te genieten van de sfeer. Laten we blijven hopen en geloven in een betere wereld en vrede op aarde.
Wij wensen u een zalig kerstfeest en een gelukkig en gezond 2005

Wij willen Nel Janson – van Cassel bedanken voor de jaren dat zij zich inzette voor het E.M.S. – koor.
Meer als 35 jaar zat zij aan het koor en heeft zij boekjes gevouwen en geniet en voor de koffie gezorgd. En dat elke maandagavond weer. Ook zat zij in het bestuur en heeft ze wat al niet meer gedaan. Lieve Nel, we gaan je missen en nog heel veel dank namens ons allen.

Het E.M.S. koor