Oudejaarsnacht

Wat was het gezellig, oudejaarsnacht!! En wat een lol hebben we niet nieuwjaars
ochtend gehad? Na net lekker gegeten te hebben met mijn zoon, komt de buur man aan de deur. Eh, je moet denk ik even naar je auto kijken, want ze hebben vannacht met sleutel er overheen gekrast!! Wat zeg je?? Even dacht ik dat ik het niet goed verstaan had, maar helaas, het is wel zo en “gelukkig” ben ik niet de enige. Een hele rij auto´s zijn helaas de klos en daarmee natuurlijk ook de eige naren. Over al die auto’s staat een hele “mooie” kras van links naar rechts, over de motorkap of, als de auto net andersom staat, op de kofferklep of achterdeur. Alleen bij 1 auto vonden ze het nodig om een V op de motorkap te krassen. Dus ja, wat hebben we het gezellig gehad. Alleen jammer dat het weer op een kater uitloopt, terwijl ik geeneens gedronken had. Echt heel leuk. Ik hoop dat degene, die dit gedaan heeft ook zo stoer is om het in ieder geval te komen melden, zodat er
misschien een oplossing kan komen wat betreft de vergoeding. Want zoals we allemaal weten loopt dit geintje natuurlijk weer aardig in de papieren. Dus als je het nieuwe jaar goed wil beginnen, kom naar voren en wees niet bang om te boe
ten voor je daden.
Yvonne Klijn, van Santhorststraat 85