Bardancing Orion

Het is alweer een hele tijd geleden sinds jullie wat van ons gehoord hebben, we zijn misschien wat aan de late kant maar we wensen iedereen natuurlijk nog een gelukkig nieuwjaar!!

Kerstparty!!
Eerste kertsdag hadden we natuurlijk onze jaarlijkse kerstparty, die ook dit jaar weer een heel groot succes was. Het feest was weer helemaal uitverkocht. De sfeer was goed in het gezellig versierde Dorpshuis. De aanwezigen waren goed in de stemming, dit werd mede mogelijk gemaakt door de zeer goed en gezellig spelende cover band: Liever Live!!! het bleef hartstikke leuk tot in de vroege uurtjes.

Oud en nieuw!!
We konden dit jaar natuurlijk niet afsluiten zonder een knallend feestje!! Dit werd mede mogelijk gemaakt de de heren Timo, Rick en onze kleine vriend Leander!! Onze dank hiervoor. Daarom waren wij vanaf 00.30 op oudjaarsnacht geopend zodat je al je vrienden, kennissen, familie en vage bekenden een gelukkig nieuwjaar kon wensen en tegelijk ook nog kon genieten van een drankje. Zelfs onze wijkagent Sjoerd was aanwezig. Ook de partyentertainer Ruud Bos zorgde voor een zeer gezellig en geslaagd feest. Helaas werd het op last van de politie om 4 uur in de ochtend al afgelast.

Afgelopen tijd!
We zijn sinds het nieuwe jaar is begonnen alweer twee keertjes open geweest, namelijk de zondag na oud en nieuw en afgelopen zondag. Rick is het jaar gelijk veelbewogen begonnen door een lieftallige Zoetermeerse jongedame een rondleiding door Orion te geven. Ze heeft hem hiervoor op passende wijze bedankt. Hè Rick??

Komend weekend!!
We zijn het aanstaande weekend twee keer geopend. De vrijdag zijn we vanaf 21.00 uur geopend, er is dan gelijk de kans om Timo nog een gelukkig nieuwjaar te wensen, want die was door omstandigheden niet bij de Orion nieuwjaars party aanwezig, Dus komt allen!!!!
Ook zijn we zoals altijd op zondag open, we starten de pret vanaf 19.00 uur, dan starten we gelijk ons wekelijkse vrolijke uurtje!!! Wij hebben alweer zin in dit nieuwe jaar, waarin er maar weer veel gefeest mag worden. Wij wensen iedereen een prettige werkweek toe!!!
Groeten en geluk, het (super) Orion bestuur