Dorpstoernooi volleybal 2005

2005 staat voor de deur; het is dus weer tijd voor het dorpstoernooi volleybal

Het dorpstoernooi Volleybal zal plaatsvinden op zondag 6 februari 2005.
· Het inschrijfgeld zal de pret niet drukken: € 0,00 per team. Er is echter één voorwaarde aan verbonden. Als je inschrijft moet je ook een team op de been brengen; anders loopt het programma in de soep.
· We verwachten naast de families en vriendenteams ook een aantal inschrij vingen vanuit onze sportieve collega s binnen de vereniging; uiteraard zijn ook binnensporters en niet leden van Stompwijk ’92 van harte welkom om met de volleybalsport kennis te maken;
· De samenstelling van de teams wordt vrijgelaten; gezien het recreatieve karakter van het dorpstoernooi gaan we ervan uit, dat ieder zijn best zal doen een team samen te stellen dat zowel uit dames als heren zal bestaan en waarin niet uitsluitend ervaren volleyballers zullen spelen; we zullen geen teams op basis van de teamsamenstelling uitsluiten van deelname, maar het inzetten van recreatiespelers wordt wel beloond !!!
· Om het recreatieve karakter te benadrukken, hebben we ervoor gekozen ook dit jaar geen “professionele” scheidsrechters aan te trekken; we zullen een beroep doen op alle deelnemende teams en als toernooiorganisatie zelf een aantal wedstrijden fluiten;
· We streven ernaar om voor het toernooi 12 tot 18 teams in te schrijven en bij voorkeur alle teams een keer tegen elkaar te laten spelen. Wees er snel bij, want meer dan 18 teams kunnen we in het wedstrijdprogramma niet kwijt.
Dus: VOL IS VOL.
· We streven ernaar om 10.30 uur te beginnen en het toernooi rond 16.00 af te sluiten.

Iedereen kan zich (als team of individueel) aanmelden. Wij verzoeken belangstellenden om u zo snel mogelijk op te geven. U kunt contact opnemen met:

Marcel Bocxe,Zustersdijk 16, Stompwijk 071 580 92 70, of
Herman v.d. Loos, Nieuwveenstraat 15 Nootdorp 015 310 13 38.