Meerhorstloop bedankt vele vrijwilligers

Vorige week zondag vond de jaarlijkse Meerhorstloop plaats. Ondanks de harde wind en de wat ongelukkige datum, zo vlak na nieuwjaarsdag, hebben we toch ongeveer 200 lopers mogen verwelkomen. De meeste lopers waren zeer enthousiast over het nieuwe mooie parcours door de polders. Onze dank gaat dan ook uit naar de grote hoeveelheid vrijwilligers, die er voor gezorgd hebben dat alles naar wens is verlopen. We hopen ook volgend jaar weer op jullie medewerking te kunnen rekenen. Tot slot een woord van dank aan de sponsors, waardoor het mogelijk was alle deelnemers een mooie bidon, en de snelsten per afstand een leuke attentie, te geven.
Namens het organisatiecomité (Stompwijk ‘92 in samenwerking met De Trein),

De uitslag staat vermeld op de site van Strompwijk 92
Adrie Kerkvliet