t Octet presenteert eerste CD

Donderdag 13 januari was het zover. Het Zoeterwoudse ensemble t Octet presenteerde haar eerste cd, van Verleden tot Heden. Tijdens een feestelijk kopje koffie reikte Caroline Teeuwisse de eerste cd officieel uit aan Rinaldo Wolvers die voor de nabewerking heeft gezorgd. De opname van de cd vond plaats tijdens het succesvolle concert dat t Octet gaf op 5 juni 2004. De uitgevoerde werken van klassiek tot pop komen ook op de cd mooi tot hun recht. Dick Bensdorp heeft t Octet inmiddels verlaten, maar met Hans Hilgersom (bas) is het achttal weer compleet. Piet Wolvers zal voortaan de tenorpartijen samen met Kees van Diemen een prachtige sound geven. De cd is verkrijgbaar bij Groente en Fruitparadijs Huub van Teijlingen en bij de leden. Contactpersoon is Els Buitendijk,
tel. 071 5804281.