ZZ Zaalvoetbalkampioenschap 2005

Afgelopen dinsdag is uiteindelijk door de wijze heren besloten hoe dit jaar de finale avond van het toernooi zal verlopen. De finale wordt gespeeld op zaterdag 12 februari 2005. Zoals gewoonlijk zullen er 16 deelnemers zijn op de finale avond. Deze 16 teams bestaan uit de 9 poule winnaars, aangevuld met 3 ingelotenteam uit poule A t/m C, 2 ingeloten teams uit poule D t/m F en 2 ingeloten teams uit poule G t/m I. De loting zal geschieden direct na afloop van de laatste wedstrijd op zaterdag 29 januari 2005.
De 16 teams worden vervolgens volledig via loting verdeeld over 4 poule. In elke poule wordt een halve competitie afgewerkt. Hierbij speelt elk team 3 wedstrijdjes van 9 á 10 minuten.
Ten slotte houden we 4 poulewinnaars over die vervolgens ook via loting in de kruisfinales gaan bepalen welk team 1, 2, 3 c.q. 4e wordt.
Tot zover volgende week meer hierover.
Hans Disseldorp