Bardancing Orion

Afgelopen week
We waren afgelopen week twee keertjes geopend. Zoals jullie nu alle maal wel zullen weten was dit op de vrijdag en op de zondag. Vrijdag openden we onze deuren om 21.00 uur. De sfeer zat er zoals altijd weer goed in. Er werd lekker gedanst en gefeest. Ook de zondag was weer een succes, we startten de avond met ons vrolijke uurtje. Al met al was ook de zondag weer een gezellige party.
Terug van weggeweest
Zoals sommigen van jullie je nog wel zullen kunnen herinneren, is er ooit een een Orion fotolijst geweest. Hierin zaten de foto’s van een heleboel feesten, misschien heb je jezelf er ook wel eens op gezien. De fotolijst is een tijdje weggeweest, maar nu is hij terug met nieuwe foto’s van de kerstparty 2004 bij voorbeeld, maar er hangen ook nog wat ouderen fotootjes bij. We zullen de fotolijst vanaf nu weer elke keer bijhouden en hem steeds blijven voorzien van leuke, gezellige Orion party pictures.
Vrijdag carnavals feest in Orion!!!!!
Jaja, luitjes de carnaval komt er weer aan en natuurlijk is ook Orion weer van de partij. Zo hebben wij a.s. vrijdag een carnavalsfeest. We zijn dan geopend vanaf 21.00 uur, de entree is hartstikke gratis. De muziek die avond, zal mede verzorgd worden door de partyganger Aakie!!! Hij zal ons gedurende de avond voorzien van een lekker muziekje. En carnaval is geen carnaval als de Gaanders niet even langs zouden komen om een lekker drankje mee te drinken. Ook is het een goede manier om de carnaval te starten. Want zoals jullie weten is zaterdags de carnavalsoptocht door het dorp. Ook dit jaar is Orion natuurlijk weer van plan de fel begeerde beker in de wacht te slepen!!
Aanstaande week
Zoals jullie al gezien hebben zijn we deze vrijdag ook open. Maar de week zou natuurlijk niet goed afgesloten zijn als je op de zondag niet even lekker uit je dak bent gegaan en het Orionteam gefeliciteerd hebt met hun plaats in de finale avond van het ZZ Zaalvoetbal toernooi. Dus openen we onze deuren om 19.00 uur. Ook dan start onze vrolijke uurtje. We hopen jullie dit weekend allemaal weer te zien en een fijne werk/school week gewenst. Gegroet het Orion bestuur