MENNERS OVERAL ACTIEF

Zondag 16 januari is Manon Straathof gestart met de Wintercompetitie in de klasse M dressuur en Z Vaardigheid. Ze heeft helaas geen winst gehaald, een kleine meevaller was dat niemand foutloos de vaardigheid heeft gereden in de klasse M en Z Vaardigheid. Hopelijk heeft zij de volgende keer meer geluk.
Zondag 23 januari Indoor Marathon in Poeldijk. Daar waren Coby van Boheemen en Henk Spaan te vinden. Henk behaalde een 2de plaats en Coby een 4de plaats bij de enkelspan paarden in de hobby klasse. Jolly van Coby stopte voor de finish en had geen zin meer om verder te gaan, maar Coby wist het toch voor elkaar te krijgen om op een mooie 4de plaats te eindigen. Coby en Henk top gedaan!

Zondag 23 januari Kampioenschappen Indoor Marathon in Aalsmeer. Daar kon je alleen aan deelnemen met startkaart samengesteld, dat betekent zomers dat je kan deelnemen aan dressuur vaardigheid en marathon en dit wordt over 2 dagen verdeeld. Nu was het alleen indoor marathon, dus hindernissen in een binnenbak. Daar deden Alice Hoogervorst en Manon Straathof aan mee. Manon die voor het eerst samengesteld gestart was, eindigde in de klasse L, M ,Z enkelspan pony’s op een 5de plaats. Alice eindigde met haar vierspan shetlanders in de klasse L, M. Z op de 1ste plaats. Alice gefeliciteerd met deze topprestatie wij kunnen nog een hoop van jou leren en daar zijn de menners op vrijdagavond hard mee bezig.

De Menlessen op woensdag en vrijdagavond gaan super en de vrijdagles is nu ook vol. Voorlopig zijn er dus nog menlessen op de woensdag en vrijdag avond.
De mencommissie is alweer hard aan het vergaderen voor het komend seizoen, menners jullie worden of zijn al gebeld over de zomerlessen.
Op 20 februari staat de Snertrit gepland menners jullie horen daar nog van.
13 Februari Wintercompetitie dressuur en vaardigheid in Oud Tonge
13 Februari 2 x Vaardigheid in Lisse
20 Februari Snertrit
20 Februari Indoor Marathon in Simonshaven hobby klasse en samengesteld
06 Maart Winter competitie Dordrecht
14 Maart 2x Vaardigheid in Lisse
20 Maart Wintercompetitie in Bodegraven
28 Maart Indoor marathon in Heerjansdam hobby klasse en samengesteld
28 Maart Indoor Marathon in Spaarnwoude hobby klasse en samengesteld
Ook zijn er 3 menners aan het oefenen voor het jaarlijkse toneelstuk op 2 april na de jaarvergadering. U ziet de Menners zijn overal ACTIEF.
Namens de Mencommissie Manon