PEUTERSPEELZAAL T PEUTERPARADIJS

Maandag 24 januari en dinsdag 25 januari was er voorleesontbijt op de peuterspeelzaal. Meester Kees van de Maerten van den Velde School heeft bij de peutertjes voorgelezen. Het ging over muziek en fanfare en Inie Mini, Tommie en Pino kwamen er ook in voor. De kinderen luisterden aandachtig en vonden het heel erg leuk. Bij een volgend boekje mochten de kinderen geluiden en bewe gingen maken. Stampen als een olifant en het geluid van een slang nadoen dat konden ze heel goed. Dinsdag kwam Meester William voorlezen. Hij liet instru menten zien en de kinderen mochten er geluid mee maken en vertellen hoe het heette. De kinderen vonden het heel erg leuk en wisten wel hoe dat moest. Ze konden trommelen op de trommel en met de triangel rammelen. Daarna vertelde hij ook nog een verhaaltje. Met een kopje koffie voor de Meesters en een eierkoek voor de peutertjes kwam er een einde aan het gezellige voorleesontbijt op het Peuterparadijs.
Beide Meesters heel erg bedankt namens de peutertjes van ’t Peuterparadijs en de leidsters.