Vastentijd is bezinning tijdens een vastenmaaltij

Voor deze eerste vastenmaaltijd op 16 februari hebben wij Linda de Jong uitgenodigd met een videopresentatie over haar project in Bolivia en andere landen. Zij zal haar werk toelichten voor stichting Amigos en nodigt u uit om hier over te komen discussiëren. Tevens hebben wij mensen bereid gevonden om heerlijke soep voor u te bereiden, dus gewoon komen, het is de moeite waard. U kunt zich opgeven voor deze avonden die worden gehouden op 16 februari, 2 maart en 16 maart door te bellen naar 071 5802059 of 071 5804342. Deze avonden beginnen alle drie om zes uur ‘s middags en worden gehouden bij Kees Luiten achter Schreuder Kantoor machines. Wilt u zo vriendelijk zijn om soepkom, bestek en een drinkbeker mee te brengen. Graag tot ziens. M.O.V Groep Stompwijk