Verslag mini s

VERSLAG MINI’S 12 FEBRUARI
Met 7 spelertjes (Nicky moet zwemmen, Josine is ziek en Marinka wordt ’s ochtends ziek afgemeld) vertrekken we naar Delft. Nina, het zusje van Robin is er ook bij en we besluiten dat als het nodig is, zij mag invallen. De eerste wedstrijd tegen v.d. Voort Quintus 1 gaat beginnen met Robin in het doel. Zij staat als een leeuw te keepen, maar de tegenstander is gewoon te goed voor ons. Zij scoren 8x en wij gelukkig om de eer te redden ook 2x. Er worden ook twee penalty’s gescoord en wij houden er ook twee. Dan de tweede wedstrijd tegen Verburch 1. Milenka gaat keepen en de tegenstander speelt als D tjes. Zij laten de bal goed rond gaan, slaan de bal uit onze handen, maken schijnbewegingen en omklemmen onze spelers al. Gelukkig dat de scheidsrechter telkens ingrijpt, want dit is niet leuk meer. Wij laten ons niet kennen en gooien 4 keer in hun doel. Verburch scoort er 7, zij gooien echt gericht in de hoekjes en daar kan Milenka echt niet bij. We hebben dus weer verloren, maar bijna iedereen heeft op het doel gegooid en dat is de bedoeling. Deze wedstrijden werd er gescoord door Annick, Patty, Milenka en Elina. Nina heeft ook een aantal keren in het veld gestaan en dat ging hartstikke goed. Er wordt steeds beter geschoven op de cirkel en goed naar elkaar gekeken. Ze hebben allemaal goed gespeeld, deze tegenstanders waren gewoon net ietsje beter.
Rina