Bardancing Orion

De afgelopen week
Jaja dames en heren, er is alweer een weekje voorbij. En natuurlijk geen week zonder bardancing Orion. We waren dit weekend wel twee keer geopend. Dat betekent dus twee keer een zeer gezellige, geslaagde avond. Vrijdags gingen wij zoals nu wel bekend om 21.00 uur open. De mensen kwamen vanaf toen binnen gelopen voor een lekker drankje en een dansje. Zondags startten wij de avond met ons wekelijks vrolijke uurtje, de sfeer zat er weer goed in bij onze bezoekers. Heel de tent ging uit zijn dak!! Het was een zeer goed verlopen avond. Voor degene die het nog niet gezien heeft, de foto’s van carnaval zijn sinds kort te bewonderen in onze fotolijst. Ook alle behaalde prijzen en lintjes worden geshowd.

Kaartverkoop Paasfeest!!
Ja luitjes, Pasen komt er weer aan, dus ook het jaarlijkse paasfeest van Orion. Met dit jaar wel een stel heel bijzonder gasten om de muziek van deze avond te verzor gen, namelijk de bij jullie wel bekende Jamie en Spike van Di rect!!! Deze twee heren zullen met Pasen voor de muziek op de dansvloer zorgen!!! Het feest wordt gehouden op 27 maart, de kaarten verkoop voor dit spektakel begint op 6 maart. Kaarten kosten 5 eurootjes per stuk en zijn te halen aan de bar. Kaartjes aan de deur zijn € 7.50, maar zorg dat je er zeer snel bij bent want de kaarten voor dit feest gaan de deur uitvliegen!!! Ook verko pen wij kaarten voor het rock en roll feest in de Bles, ze kosten € 7.50 en zijn ook aan de bar verkrijgbaar.

Aankomende week!
De krokusvakantie komt er al weer aan, helaas is Orion het eerste weekend dan maar een keer geopend, maar speciaal voor jullie maken we er gewoon weer een zeer specta culaire en gezellige avond van!! We gaan de zondag om 19.00 uur open. We starten de avond dan gelijk met onze wekelijkse vrolijke uurtje, we hopen natuurlijk iedereen dan al binnen te zien. Wij kijken er al naar uit!! Een fijne week toegewenst!!!
Gegroet en geluk het Orionbestuur!!