Bardancing Orion Afgelopen weekend

Het eerste weekend van de vakantie zit er alweer op. Maar mede door deze vakantie was het buitengewoon druk in Orion. Ook was het hartstikke gezellig en leuk. Er werd flink gedanst en gefeest op de muziek van onze DJ’s!!! Omdat iedereen onwijs uitgeslapen en fit was, He Neus!!!! Al bij al was het weer een zeer geslaagde avond waarin iedereen zijn of haar week afsloot.
Paasfeest
Opgelet dames en heren, volgende week start onze kaartverkoop voor het Paasfeest en zoals jullie allemaal weten wordt dat weer een spetterend spektakel. Met een optreden van Jamie en Spike van Di rect, zij komen de lekkere muziekjes van dit feest aan elkaar mixen. Het paasfeest zal plaatsvinden op de eerste paasdag, dit valt dit jaar op 27 maart, kaarten kosten 5 eurootjes, ze zijn te halen achter de bar. Aan de deur kosten zij 7,50 euro, maar alleen waneer ze er nog zijn.
Formule 1
Ja, ja de eerste race van dit seizoen komt er weer aan, namelijk de grand prix van Australie. Deze race wordt gehouden in de de nacht van zaterdag op zondag om 03.00 uur. We zijn dan natuurlijk weer geopend voor iedereen die wil komen kijken. We gaan dan om 02.30 uur open. De race is live te volgen op groot scherm, zoals jullie alemaal al wel weten.
Orions eigen web site!!!
Het is dan eindelijk zo ver, Orion heeft een eigen web site. Op deze site zijn de laatste nieuwtjes, foto’s en meer te vinden, kortom dan kun je zelfs doordeweeks nog even genieten van Bardancing Orion!! Dus kijk gauw op:
WWW.BARDANCING ORION.TK
Aanstaand weekend
Komend weekeinde zijn we zelfs 3 keer geopend de Vrijdag vanaf 21.00 uur. De zaterdag vanaf 02.30 uur ’s nachts voor de formule1 en zoals altijd op de zondag vanaf 19.00uur. We hopen natuurlijk iedereen weer te zien, wij wensen jullie alvast een fijne week.
Gegroet het Orion bestuur