Belangrijk voor kinderen die op Zoetermeer schaats

Aanstaande donderdag zullen we, in samenwerking met ijsclub Nootdorp en Zoeterwoude, de tijd over twee ronde van uw kinderen gaan opnemen. Het is niet zoals in Leiden gebeurd, daar rijdt men alléén op de baan, in Zoetermeer rijden de kinderen tegen elkaar. Er ontstaat dus een wedstrijdelement wat best leuk is om te zien. Wij zorgen ervoor dat de baan vrij is om een paar rondjes op zijn ‘hards’ te rijden. De tijd wordt opgenomen. Daarna kijken we of er genoeg tijd over om de training te hervatten, of we doen een afval race….of we rijden allemaal nog één ronde…. We zien wel, het belangrijkste is dat jullie er zijn. De voorlopige startlijst staat vanaf maandag op de webside (www.ijsclubstompwijk.nl). Ik wil u vragen deze te bekijken. Als uw kind is ingedeeld en hij of zij is aanwezig, hoeft u geen actie te ondernemen. Als uw kind er niet opstaat en is wel aanwezig, bel naar onderstaand nummer. Als uw kind er wel opstaat en niet aan wezig is, bel eveneens even en laat het weten, dan wordt de startlijst aangepast en verloopt deze happening snel. Voor meer informatie 071 5802938 Frans Oliehoek.

Tijdzetten op zaterdag 12 maart in Leiden
Dit wordt dit seizoen de laatste keer dat op de Leidse ijsbaan een tijdzetevenement wordt georganiseerd. Je kunt hier op 12 maart aan deelnemen. Als je niet kunt moet je dit wel even melden. Dit kan dit keer bij Frans Oliehoek.071 5802938. Wilt u a.u.b de moeite doen om door te geven als uw kind niet kan. Doe dit wel op tijd i.v.m het maken van startlijsten. Er wordt op je gerekend als je niet afzegt!! Aanvang/start eerste rit om 6.45 uur in de Leidse IJsbaan te Leiden.
Annelies van Beek