Tijdzetten zaterdag 26 februari

IJSCLUB ‘NUT EN VERMAAK’
Afgelopen zaterdag werd voor de tweede maal dit seizoen, in samenwerking met IJsclub Voorschoten, een tijdzetevenement gehouden in de Leidse IJshal. Door de aangebroken voorjaarsvakantie waren veel kinderen niet aanwezig. De jeugdige schaatsers die wel aanwezig waren keerden bijna allemaal met 1 of 2 persoonlijke records huiswaarts.Bij de jongste deelnemers was er opmerkelijk veel progressie te zien bij Elina Hoogerdijk, Joyce Vurens en Joyce Schrader. Zij verbeterden hun beste tijd over 2 ronden met 10 tot 20 seconden. Bij de oudere jeugd waren de scores van Jip de Winter opvallend te noemen. Op zaterdagochtend 12 maart a.s. vindt de 3de keer tijdzetten plaats. Hierbij wordt beslist welke mini’s zich club kampioen van het seizoen 2004/2005 mogen noemen. De beste tijden over 1 en 2 ronden, gescoord tijdens het seizoen, zijn hierbij doorslaggevend.
Tom de Haas