Afscheid meester Kees

De meeste mensen kennen hem wel, die altijd vrolijke sportieve man die de scepter zwaait op de Maerten v. d. Veldeschool. Hij is al meer dan 40 jaar in het onderwijs en gaat nu afscheid nemen van de school. Wij willen hem een groots afscheidsfeest geven in de vorm van een feestweek met verschillende activiteiten:
Dinsdag 29 maart
Musicaluitvoering door de leerkrachten; ‘s middags voor de leerlingen, ’s avonds voor ouders en oud leerlingen en andere belangstellenden, dit alles zal in Het Blesse Paard plaatsvinden. Kaartverkoop á € 2, voor de avondvoorstelling, van 14 t/m 18 maart tot 21.00 uur, bij Marie Louise v.d. Salm Dotterbloem 3 Stompwijk of tijdens de fancyfair op woensdag 16 maart.
Woensdag 30 maart
Receptie om 14.30 uur voor bestuursleden, directeuren, oud collega’s etc. tevens receptie om 16.00 uur voor oud bestuursleden, mr leden, or leden, oud leerlingen en andere belangstellenden.
Donderdag 31 maart
Verrassing op het schoolplein.
Vrijdag 1 april
Feestelijke afsluiting met circus als thema, kinderen zijn zelf de artiesten, ouders leerkrachten en anderen zullen assisteren. Na deze circusdag is er voor de ouders en leerlingen gelegenheid om afscheid te nemen van Kees in de aula van de school. Wij hopen er met u een geslaagd feest van te maken.
Feestcommissie Maerten v. d. Veldeschool