Bezichtiging van de kerk

Woensdagmorgen is er, zoals zo goed als elke woensdagmorgen de eucharistie viering in de Laurentiuskerk en wel om 9 uur. Daarna is er deze week de bezichtiging van de kerk voor de komende eerste communicanten en hun klasgenootjes. We zullen eerst een kort verhaaltje houden over de kerk zelf en dan gaan ze met elkaar onder leiding van enkele ouders in groepjes de kerk en de sacristie en de kluis bezien. Overal staan personen die over de plek waar zij staan uitleg geven. Deze rondleiding begint na de viering van 9 uur. Mocht U nu in de kerk toch aanwezig zijn voor de viering en U denkt: ik wil wel eens weten wat er in de kluis staat, dan blijft U even achter en doet U de ronde mee of komt U meteen naar de kluis of welke plek ook. Het is maar een weet,u bent genodigd.
pastoor v.d. Plas