JEUGDLEDEN GEZOCHT !!!!

Zondag 6 februari hadden we weer ons jaarlijkse dorpstoernooi volleybal. Zoals altijd was dit een enorm succes. Elk jaar opnieuw blijkt er in ons dorp veel meer volleybaltalent rond te lopen dan dat wij op het eerste gezicht denken. Ieder jaar merk ik ook dat er vanuit de Stompwijkse jeugd interesse voor volleybal bestaat. Meer dan eens krijg ik de vraag of jeugdleden ook lid kunnen worden van de volleybal. Tot nu toe hebben we hier nooit iets mee gedaan, maar voor elke sportvereniging geldt ook voor ons: “Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”. Omdat wij ook als afdeling Volleybal graag een toekomst willen hebben, heeft het bestuur besloten de jeugd een kans te geven om nader kennis te maken met het volleyballen.
Wie interesse heeft kan zich aanmelden en het een aantal weken komen proberen. We gaan beginnen op zaterdag 19 maart van 16.00 tot 17.00 uur. Het is nog niet helemaal duidelijk op welke leeftijden we ons moeten richten. In hoeveel groepen we gaan volleyballen hangt ook van de belangstelling af. Voorlopig gaan we van start in één groep. Iedereen vanaf ca. 8 jaar tot ca. 16 jaar is welkom. Als er voldoende belangstelling is, zullen we het ca. 2 maanden proberen en daarna bekijken we of we er definitief mee doorgaan en voor welke leeftijden. Heb je interesse? Meld je dan s.v.p. aan bij: Marcel Bocxe, Zustersdijk 16,
tel. 580 92 70. Of kom op zaterdag 19 maart om 4 uur naar de sporthal.