VERSLAG MINI’S

We mogen weer een keer in onze eigen sporthal handballen. Annick en Nicole hebben zich afgemeld. De eerste wedstrijd tegen E.H.C. 1, het team wordt gecoacht door Cas Luk, oud Stompwijk ’92 speler. Milenka mag dus tegen haar 2 nichtjes spelen, iets waar we al een paar weken naar uitkijken. Het wordt een spannende wedstrijd die gelijk opgaat. De eerste helft keept Nart en doet dat goed, bij de tegenpartij staan twee hele felle jongens die elke keer de bal onderscheppen en ermee vandoor gaan. Er wordt over en weer gescoord. De tweede helft keept Milenka en die houdt als een tijgerin hele harde ballen tegen van die twee jongens tegen. Het wordt een leuke wedstrijd waarin heel goed gehandbald wordt en waar Marieke, de trainster die is komen kijken, de spelertjes goede aanwijzingen geeft. Eindstand 6 6, goed gedaan! Dan de tweede wedstrijd tegen H.V.V. ’70 1. Een aantal spelertjes hebben iets teveel in de sneeuw gespeeld de afgelopen week, want de fut was er een beetje uit bij een aantal. Er werd niet zo goed meer opgelet en ook de aanwijzingen van Marieke en Margret werden niet goed opgevolgd. De eerste helft wil Nicky keepen, die krijgt helaas al snel een bal bovenop haar neus en Elina gaat in haar plaats het doel verdedigen. Ze houdt er mooie ballen uit, maar het scoren aan onze kant wil niet lukken. Patty gaat de tweede helft in het doel en ook zij doet haar best, maar H.V.V. speelt beter over en scoort wel. Gelukkig redden we de eer en scoren wij ook één keer, eindstand 8 1. De doelpunten worden vandaag gemaakt door Elina en Milenka. We hopen dat jullie volgende week wat meer uitgerust zijn en ietsje beter bij de les en dan gaan we er weer tegenaan. Marieke bedankt voor het kijken en de aanwijzingen.
Rina v.d. Bosch