Koninginnedag 2005: 6-kamp

“Oude tijden herleven”
De Stichting Oranjefeesten Stompwijk viert dit jaar haar 30 jarig bestaan. Het thema is “Oude Tijden Herleven” en het leek ons daarom erg leuk om weer een ‘echt Zeskamp op het sportpark de Meerhorst te organiseren. Stompwijk staat bekend om z’n actieve verenigingsleven en juist bij een zeskamp waarin gezelligheid en sportiviteit voorop staat doen oude tijden echt herleven. Want u herinnert zich vast nog wel de hilariteit rond de kruiwagenraces, de hobbelfietsen, het touwtrekken en natuurlijk de zeephelling. Wij nodigen u graag uit om hier aan deel te nemen met een team van minimaal zes personen en een coach (het is mogelijk om enkele reservedeelnemers op te geven). Ieder team dient uit tenminste 2 dames te bestaan en minimum leeftijd om mee te doen is 16 jaar. De zeskamp zal op zaterdagmiddag plaatsvinden van half twee tot 4 uur en inschrijving is gratis (deelname is voor eigen risico). Verschillende verenigingen zijn afgelopen week reeds benaderd. Via deze oproep willen wij ook buurt/ familie en vrienden teams uitnodigen om aan dit spektakel mee te doen. Schrijf je snel in want het aantal teams dat mee kan doen is beperkt. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij.
U kunt gebruik maken van het onderstaande inschrijfstrookje wat wij graag uiterlijk 29 maart retour ontvangen op Hoefblad 31 of u kunt zich ook per email aanmelden (zie hieronder) . Met uw hulp en enthousiasme hopen wij dat Koninginnedag 2005 een ouderwets groots feest wordt waar jong en oud uit Stompwijk en omstreken veel plezier aan beleeft. Wij zijn blij dat de SOS dit jaar met 2 nieuwe bestuursleden Jan de Groot en Martin Gootjes wordt versterkt. Wij wensen hun veel plezier in het komende oranje seizoen.
Namens de SOS, Hans Schuyt tel. 5801832
Anja van Boheemen (e mail a.vanboheemen@stanislascollege.nl)
Fien Borst, Helène vd Bosch Yvonne van Boheemen

“”””””””””””””””””””””””””””””””””
Deelname 6 kamp Koninginnedag

Vereniging/team _______________doet graag mee met op Koninginnedag 2005
Deelnemers zijn:_________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
______________________________________________________________
Coach: _______________________________ Tel: ______________________