Bardancing Orion

Afgelopen week.
Ja, ja er zit alweer een week op. De tijd gaat snel hè, maar in ieder geval waren we wel gewoon geopend, twee keer zelfs. Namelijk afgelopen vrijdag en zondag het was zoals gebruikelijk weer hartstikke gezellig!! Vrijdags was het bijzonder druk en leuk, ook zondags was het weer een zeer groot feest met veel leuke muziekjes en dansjes!! Al bij al was het weer een heel erg geslaagd weekeinde!!

Aanstaande week
We zijn het komende weekend maar een keertje geopend, maar wees niet teleurgesteld het is dan namelijk wel Pasen!!! Dus is er ook het paasfeest! Er zijn nog maar een zeer beperkt aantal kaartjes dus wil je toch niets van dit spektakel missen kom dan aanstaande zondag om een uurtje of negen zodat je zeker weet dat je duit feest niet hoeft te missen. Het wordt natuurlijk weer een dolle bende met een zeer spectaculair optreden van Jamie en Spike van Di rect!!!! Ook Disco 2000 is weer van de partij ! Helaas voor de gene die nog geen kaartje hebben kost de entree aan de deur wel 7.50 eurootjes, maar wij beloven dat het de moeite waard is!!

Onze site!!
Jah zoals inmiddels wel bekend is hebben wij nu ook onze eigen site, namelijk www.bardancing orion.tk De site wordt druk bezocht!!! Dus als je nog niet even langs gesurft ben, kijk dan gauw even op onze site. Er is van alles te vinden zoals foto’s nieuwtjes, formule 1 en meer, er worden geregeld nieuwe foto’s bijgeplaatst en ook kun je stemmen op een aantal drankjes die wij afhankelijk van jullie keuze in ons assortiment gaan plaatsen!! Dus als je een lekker drankje ziet staan Stemmen!!!

Wij kijken al vol verwachting uit naar het aankomende weekend, waarin weer een hele hoop gefeest en gepartyt wordt, wij zien jullie dus allemaal aanstaande zondag op het paasfeest wat overigens om 21.00uur begint! Wij zien het alvast zitten, Namens het hele Orion bestuur vriendelijk gegroet en een hele fijne week toegewenst!!!
ORION