DOOIFEEST IJSCLUB

‘NUT & VERMAAK’

Voor de jeugdleden
Het schaatsseizoen zit er alweer op. Na het eind van het seizoen vieren we altijd feest. Dit wordt gehouden op zaterdag 9 april. Tijdens dit dooifeest worden de diploma’s uitgereikt. De diploma’s worden uitgereikt door filmregisseur Tim Oliehoek. Verder ontvangen jullie allen het boekje “spekglad” waar alle resultaten in vermeld staan. Dit en nog veel meer vindt plaats in de sportkantine van Stompwijk ’92. Vooraf zullen we traditiegetrouw bowlen in Zoetermeer van 17.00 tot 18.00 uur. Alle jeugdleden van mini’s tot A junioren die schaatstraining hebben gevolgd zijn hierbij uitgenodigd. We gaan ervan uit dat iedereen meegaat. Wanneer je niet kan, graag een telefoontje vóór woensdag 7 april naar Erwin van Es 06 51591761. Bel je niet dan zien we jullie om 16.30 uur bij de parkeerplaats van Stompwijk ’92. Wij, trainers en bestuur, brengen de kinderen per auto naar de bowling en terug. Om 18.30 uur zijn we weer terug en staat er eten en drinken voor jullie klaar. Om ongeveer 20.00 uur vindt de diploma uitreiking plaats. Ouders mogen hier natuurlijk bij aanwezig zijn.

Voor seniorleden, belangstellende en nieuwsgierigen
Zaterdagavond 9 april begint om 20.30 uur het afsluitende seizoenfeest van ‘IJsclub Nut & Vermaak’. Alle Leden, medewerkers, trainers, donateurs en mensen die de ijsclub een warm hart toedragen, zijn samen met partner van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Deze gezellige avond vindt plaats in de kantine van Stompwijk ’92 waar we met elkaar kunnen napraten over de belevenissen van het afgelopen schaatsseizoen. Alle leden, sponsors en medewerkers krijgen het boekje “spekglad” met de resultaten van het seizoen 2004/2005. Uiteraard worden de clubkampioenschapprijzen deze avond uitgereikt. Ook wordt er weer een aanmoedigingsprijs uitgereikt, maar aan wie? Misschien bent u het wel, want men kan hiervoor in aanmerking komen als een prestatie is geleverd op hoog of laag niveau, als schaatser of medewerker. Al met al genoeg reden om 9 april in de sportkantine aanwezig te zijn.

IJsclub Nut en Vermaak
Erwin van Es