Intercarparts darttoernooi

RECTIFICATIE
Stompwijk/Zoeterwoude darts

In april/mei wordt voor de derde keer het InterCarParts Stompwijk/Zoeterwoude Darts georganiseerd voor iedereen die woonachtig en/of geboren is in Stompwijk of in Zoeterwoude. Abusievelijk werd vorige week vermeld dat de voorrondes gespeeld gaan worden op vrijdag 8 april en zaterdag 19 april (in Café De Gouden Leeuw te Stompwijk). Dit moet echter zijn:
VRIJDAG 8 APRIL en ZATERDAG 9 APRIL
Inschrijfformulieren ontvangt u via de diverse huis aan huis bladen en zijn tevens verkrijgbaar bij Café De Gouden Leeuw te Stompwijk, “Ons Huis” te Zoeterwoude,
Slijterij het Drankenhuijs te Zoeterwoude en Café Rijnegom te Zoeterwoude Rijndijk. Op deze adressen kunnen de inschrijfformulieren ook ingeleverd worden, tezamen met het verschuldigde inschrijfgeld. De organisatie van InterCarParts Stompwijk/Zoeterwoude Darts bericht dat de voorbereidingen voor dit gezellig en vriendschappelijk dorpentoernooi voorspoedig verlopen. In Stompwijk én Zoeterwoude wordt al flink geoefend om op dit toernooi zo goed mogelijk voor de dag te komen! Voor het laatste nieuws: WWW.ZOETERWOUDE.NET/DARTS