Jeugdvolleybal

Afgelopen zaterdag zijn we begonnen met volleybal voor de jeugd. En hoe?? Er zijn maar liefst 26 jongens en meisjes naar de sporthal gekomen omdat ze graag willen volleyballen. Dit was echt een veel groter aantal dan waar ik op had gerekend. Maar gelukkig deed iedereen heel enthousiast mee. Zaterdag 26 maart a.s. kan ik helaas vanwege paas verplichtingen geen volleybaltraining geven. Zoals afgesproken heb ik geprobeerd op 2e paasdag een uur de zaal te krijgen. Dat is gelukt. Op maandag 28 maart van 10 tot 11 uur gaan we weer volleyballen en daarna voorlopig iedere zaterdag van 16.00 tot 17.00 uur. Ik hoop dat jullie het allemaal leuk vinden om door te gaan en hoop dat jullie er alle 26 weer bij zijn. Als je er afgelopen zaterdag niet bij was, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Marcel Bocxe