Op weg naar Lourdes

In het komende seizoen zijn er weer diverse bedevaarten naar Lourdes. Er zijn steeds meer mensen, die de tijd gaan krijgen dat ze meer vrij zijn en dan komen er ook de bedevaarten in zicht. Menigeen gaat op voettocht of op de fiets naar Compostella in Spanje naar het graf van de apostel Jacobus. Een groot aantal middeleeuwse bedevaartroutes zijn weer in gebruik genomen. Wie naar Lourdes wil kan daar ook informatie over krijgen. De contact personen in de regio Den Haag van de Lourdes Nationale Bedevaarten houden op zaterdag 9 april in samenwerking met de Zoeterwoudse en Stompwijkse parochies een informatiemiddag over de bedevaartreizen, die V.N.B. dit jaar organiseren naar de diverse bedevaartplaatsen in de wereld. Op de inloopmiddag kan iedereen informatie en documentatie kan vinden over Lourdes Fatima Santiago de Compostella Rome Czestochowa enz, enz… Er is een presentatie over Lourdes op een groot scherm aanwezig. Deze middag wordt gehouden in de Christus Dienaar kerk vanaf drie uur. Er is koffie en U bent van harte welkom. De informatiestand is ook na de jongerenviering op zaterdagavond nog aanwezig. Uw contactpersonen aldaar zijn Wilma Kraan Oostdam, tel. 071 5802709, A. v. Santen tel. 071 5804342, J.L. van Gerven tel. 070 3669631. Bespreekt U het alvast thuis alsook met vrienden en bekenden en kom dan naar de Christus Dienaar voor verdere informatie naar de mogelijkheden. Tot ziens; B. v.d. Plas, pastoor