Inschrijving Familiehandbaldag

De eerste inschrijvingen zijn al binnen en we hopen dat we dit jaar weer eens een vol toernooi kunnen organiseren. Op zondag 15 mei, 1e pinksterdag starten we s’middags het programma met bodysurfen voor de jeugd. Daarna hebben we kinderdisco met ook nog een uitvoering van de Jazzballet groep. De spetterende finale van de Intercarparts Stompwijk/Zoeterwoude darts wordt op deze avond beslist en we sluiten de avond af met Disco 2000.
Op 2e pinksterdag gaan we handballen en sluiten we het feest af met een barbecue en een drankje. Stel samen met je familie, vrienden of buren een team samen en kom gezellig een dag naar sportpark de Meerhorst. Voor de jonge kinderen is er een aparte poule. Je kunt je op de dag zelf ’morgens bij de organisatie inschrijven dan word je in een team ingedeeld. Je kunt nu alvast inschrijven voor het handballen en barbecuen. De formulieren kunnen ingeleverd worden bij Sjanie Waayer op Dotterbloem 11.
De organisatiecommissie

INSCHRIJFFORMULIER FAMILIE HANDBAL TOERNOOI
MAANDAG 16 mei 2005

Naam team: ………………………………………………………………………

Kleur shirt / broek: ………………………………………………….

Deelnemers/sters: ……………………………………………………

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

Kinderen t/m 12 jaar: ………………………………………………….

…………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………

Opgave barbecue

Aantal volwassenen: ………………………………

Aantal kinderen: ………………………………

Bij het handbal toernooi is ieder team verplicht om in het veld TWEE VROUWEN (inclusief de keepster) en vier mannen op te stellen.
Er mag niet op kisten worden gespeeld, daar wordt op gecontroleerd. Dit formulier kan tot en met 4 mei ingeleverd worden bij Sjanie Waaijer, Dotterbloem 11.
Gelieve het inschrijfgeld ( 12, = euro per team) plus het bedrag voor de barbecue bij inlevering van het formulier te voldoen.
Kosten barbecue: volwassenen € 8,00 en kinderen € 4,00.