Koninginnedag 2005

6 kamp: “Oude tijden herleven”. Alléén deze week nog mogelijkheid tot aanmelding voor de SOS zeskamp!De Stichting Oranjefeesten Stompwijk viert dit jaar haar 30 jarig bestaan. Het thema is “Oude Tijden Herleven” en het leek ons daarom erg leuk om weer eens een ‘echt Zeskamp’ op het sportpark de Meerhorst te organiseren. Stompwijk staat bekend om z’n actie ve verenigingsleven en juist bij een zeskamp waarin gezelligheid en sportiviteit voorop staat, doen oude tijden écht herleven. Want u herinnert zich vast nog wel de hilariteit rond de kruiwagenraces, de hobbelfietsen, het touwtrekken en natuurlijk de zeephelling. Wij nodigen u graag uit om hier aan deel te nemen met een team van minimaal zes personen en een coach (het is mogelijk om enkele reserve deelnemers op te geven). Ieder team dient uit ten minste 2 dames te bestaan en de minimum leeftijd om mee te doen is 16 jaar. De zeskamp zal op zaterdagmiddag plaatsvinden van half twee tot 4 uur en inschrijving is gratis (deel name is voor eigen risico). Verschillende verenigingen zijn de afgelopen periode reeds bena derd en een aantal hebben zich al aangemeld. Via deze oproep willen wij nogmaals alle Stomp wijkse verenigingen en ook buurt / familie en vrienden teams uitnodigen om aan dit spekta kel mee te doen. Maar schrijf je wel deze week nog in want er zijn nog maar enkele plaatsen over. U kunt gebruik maken van het onderstaande inschrijfstrookje dat wij graag uiterlijk 12 april retour ontvangen op onderstaand adres of u kunt zich ook per email aanmelden. Met uw hulp hopen wij dat Koninginnedag 2005 een ouderwets groots feest wordt waar jong en oud uit Stompwijk en omstreken veel plezier aan beleeft. Namens de SOS, Hans Schuyt , kapsalon Schuyt Hoefblad 31, tel. 5801832. Anja van Boheemen, e mail a.vanboheemen@stanislascollege.nl, Fien Vermeij, Helene van der Bosch,Yvonne van Boheemen, Jan de Groot, Martin Gootjes.
Deelname 6 kamp Koninginnedag
De vereniging / team ________________________ doet graag mee op Koninginnedag 2005 met de zeskamp. De deelnemers zijn: ________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________
________________________________________________________________

Onze coach is: _________________________________________Tel: _______