Molen De Vlieger extra open

Dit jaar wordt voor de 24ste keer het Museumweekend gehouden. Veel musea zijn dan gratis of met flinke korting toegankelijk. Als motto is dit jaar gekozen voor ‘De kunst van het bewa ren’. Er komt heel wat bij kijken om voorwerpen eeuwenlang te bewaren. Het Museumweekend is het grootste culturele evenement in Nederland, georganiseerd door de Museumvereniging. Zie ook www.museumweekend.nl. Molen De Vlieger zal tijdens het Museumweekeinde op 9 en 10 april gratis toegankelijk zijn voor het publiek. De molen is het weekeinde extra lang open, te weten op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, op zondag van 12.00 tot 16.00 uur. In de molen is een museum gevestigd. Molen De Vlieger en het museum zijn normaal voor bezoek geopend van 1 april t/m 31 oktober op woensdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. Speciaal in het museumweekeinde is de molen nu dus langer en ook op zondag 10 april open, en bovendien gratis toegankelijk. Groepen kunnen ook buiten het seizoen en op andere tijden terecht op afspraak met de molenaar A Zonderop, telefoon 070 369 43 72.