Bibliotheek spreekuur voor vragen

Vanaf april ook in bibliotheeklocatie Leidschendam
Spreekuur voor loopbaan en levensvragen breidt uit
Na een succesvolle proefperiode van het spreekuur voor loopbaan en levens vragen in de bibliotheeklocatie Voorburg kunnen ook de Leidschendamse bibliotheekbezoekers vanaf april in hun eigen locatie terecht voor een gratis professionele handreiking voor carrière en levenskwesties. Het spreekuur vindt afwisselend plaats in de twee bibliotheeklocaties: op donderdagavond (v.a. 7 april) van 18.30 tot 19.30 uur in Voorburg, een week later op vrijdagavond (v.a. 15 april) van 19.30 tot 20.30 uur in Leidschendam. In het spreekuur kan iedereen vragen stellen over tegenslagen of dilemma’s in het dagelijks leven of de werk situatie. Dat kan dan bijvoorbeeld gaan over stoppen met werken, een verbroken relatie, een andere baan of een ernstig (innerlijk) conflict. Het spreekuur voor loopbaan en levensvragen wordt bemand door Ad Boesten. De heer Boesten is werkzaam als consulent en auteur. Eerder heeft hij gewerkt in het bedrijfsleven en bij de overheid. Na zijn studie wijsbegeerte, die hij pas later in zijn loopbaan heeft gevolgd, heeft hij zich toegelegd op het in de praktijk toepassen van zijn kennis van de filosofie. Dit doet hij door het geven van workshops en individuele coaching. Daarnaast werkt hij aan een boek over levenskunst en levenskunde. De Bibliotheek Leidschendam Voorburg beschikt over een ruime collectie filosofische werken, boeken over psychologie en zelfhulpboeken op het gebied van loopbaan en levensvragen. Mensen met belangstelling voor dit onderwerp kunnen dus, behalve op het spreekuur, ook terecht in de boekenkasten van de bibliotheek. Een gesprek is in principe eenmalig en duurt ongeveer 20 minuten. Belangstellenden voor het spreekuur kunnen zich tijdens de openingsuren bij de locatie van hun keuze aanmelden. Telefonisch Voorburg 070 3872626, Leidschendam 3275084, of aan de informatiebalie in Voorburg, Koningin Julianalaan 257 of Leidschendam, Fluitpolderplein 12.