De C groepen

Onze route ging naar Katwijk en dan drinken we koffie in het tentje in de duinen. Wij waren met z n achten en met Willem en Ria op kop reden we weer eens een andere route. Met ± 22km waren we toch wel blij dat we de vlag van de koffietent zagen, want het waaide best wel en dan zijn de duinen toch best wel pittig. Terug was het niet droog meer en ging het van mie zer naar regen, dus maakten we geen ommetjes meer, zodat we al om ± 11:45 uur thuis waren met 40 km. De C2 waren met z n vijven en reden nagenoeg dezelfde route, alleen hadden ze nog een rondje in Katwijk meegepakt. Ook zij hadden 40 km en waren rond de klok van 12 uur thuis. Annie van Rijn

A.s. zondag staat de tocht naar Honselersdijk op het programma. We drinken daar koffie bij wielervereniging WWV. De A rijdt 80km, de B 70km en de C 55 km. Vertrek weer om 9.00 vanaf het erf van Theo op Oostvlietweg 30. Overigens, als er om wat voor reden dan ook een keer geen verslag in de Dorpsketting staat (zoals vorige week) dan kun je het verslag ook lezen op onze site: www.stompwijk.nl/toerclub