Reactie op de blog van Aad

Vorige week heb ik in de Dorpsketting een fotootje geplaatst en gevraagd mij de namen van degenen op de foto door te geven. Eén dag later had ik alle namen gekregen van mevr. J. Janson Van Santen en de heer G. Suyten. De foto is ergens in 1960 in Nootdorp gemaakt. Voor de nieuwsgierigen, hier volgen de namen van links naar rechts: Piet Overdevest, Greet Overdevest Hoogeveen, Dorus van der Burg (uit Pijnacker), Toos van der Burg Overdevest, Pater Van Leeuwen (een neef van Opoe Overdevest), Anna van Santen Overdevest, Jo Overde vest ? (aangetrouwd dus, want getrouwd met Kees Overdevest, niet op foto), M. Overdevest van Leeuwen (Opoe), Willem van der Meer (broer van Cor van der Meer), Cor van der Meer Overdevest, Cor van der Meer (broer van Willem van der Meer), Jans van der Meer Overdevest. Misschien heeft u nog ergens een stel oude foto’s, dat een plaatsje kan krijgen op mijn internetsite. De enige voorwaarden die ik stel, zijn, dat de foto’s in principe ouder zijn dan 50 jaar en dat er Stompwijkers op staan of Stompwijkse gebeurtenissen, straten stegen en lanen, gebouwen (al dan niet verdwenen), koetsen en andere oude vervoersmiddelen, enzovoorts. Mijn site is te vinden op home.wanadoo.nl/agp.janson. Aldaar ook mijn emailadres. Antwoorden? Vragen? Foto’s aan te bieden? Bellen mag ook, na 19.00 uur, 5802803. Aad Janson