Toernieuws Toerclub Stompwijk, verslag van 3 april

Het zag er heerlijk uit op de fietszondagmorgen, het zonnetje leek warm, maar de tempera tuur was toch maar zo n 8 graden. Dan toch nog maar een lange broek aan! De opkomst was weer geweldig, als ik het goed geteld heb zo n 80 fietsers !!! Misschien wel een record !!! De tocht ging voor iedereen, behalve de C2, naar het restaurant Schielicht tussen Delft en Schiedam. Wij reden, met een nieuw gezicht uit een andere groep, met zijn 13en, de mooie route via Nootdorp en Oude Leede naar de Ackerdijkse plassen. We waren mooi op tijd, 10.30 uur, bij de koffie gelijk met de B groep. Al gauw zat de hele “tent” vol. Ze hadden het er maar druk mee om zoveel fietsers zo vlug mogelijk van alles te voorzien. Terug ging het ook lekker, het zonnetje werd steeds warmer en we waren blij dat we onze lange broeken uit gedaan hadden (er zat nog een korte onder hoor). Om ongeveer 12.45uur waren we thuis en had ik er 55km op zitten. De C2 zijn met zijn vijven naar het Rieten Dak in het Delftse Hout geweest. Zij hebben ook heerlijk gefietst en telde 40 km Zij waren rond 12.00 uur terug.
Annie v Rijn