20e WEEKENDKAMP

AAN ALLE JEUGDLEDEN VAN STOMPWIJK’92
De jeugdcommissies van de afdelingen van Stompwijk’92 nodigen jullie uit voor een sportweekend op het sportpark “Meerhorst” en wel op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei 2005. Het wordt weer een weekend met volop uitdagingen, spelen en opdrachten, we overnachten in tenten en kleedkamers. Natuurlijk wel onder begeleiding.

WIE MOGEN AAN DIT WEEKEND DEELNEMEN?
Je mag meedoen als je lid bent van Stompwijk’92 en op 1 mei 2005 6 jaar oud bent, t/m groep 6 (basisschool). Dus geen kinderen uit groep 7 en 8. Ook dit jaar vragen we een kleine vergoeding voor het weekendkamp, nl. € 4,00 Dit betaal je bij inschrijving.

WAT HEB JE NODIG VOOR HET WEEKEND?
Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor ‘s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklantaarn, aantal pakjes/flesjes drinken en MAXIMAAL € 3,00 zakgeld.

We zijn al druk met het programma bezig, maar wat er precies gebeurt blijft nog even geheim. Houd het clubblad en dorpsketting in de gaten. We verwachten je vrijdagavond om 18.00 uur op het sportpark. Je hebt dan al thuis goed gegeten. Zaterdag begint het programma om 7.45 uur. Het kamp is zaterdagmiddag om ongeveer 16.00 uur afgelopen.

INSCHRIJFFORMULIER

NAAM ………………………………………………………. M /J *

ADRES …………………………………………………………………………

WOONPLAATS …………………………………………………………………………

TELEFOON …………………………………………………………………………

GEB.DATUM ……………………………………… LEEFTIJD: ……………..

AFDELING voetbal/handbal/binnensport*

ZWEMDIPLOMA ja/nee*

Gaat thuis slapen ja/nee*

BIJZONDERHEDEN …………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………

Handtekening ouders:

*Doorhalen wat niet van toepassing is

PS. Vergeet € 4,00 en het kaartje voor Ans niet! Neem dit mee met de inschrijving mee
en voor 30 april a.s. inleveren bij:
· Marja v.d. Berg, Dr.v.Noortstraat 132, Stompwijk
· Anneke de Jong, Westeindseweg 10a, Zoeterwoude