Johnny de Lol zoekt tv & film talenten.

Diegene die mee gaan naar het muziekweekendkamp, die weten het al. Johnny de Lol houd datzelfde weekend zijn selectie weekend. Hij is namelijk op zoek naar nieuwe talentvolle mensen voor zijn nieuwe zender. Zijn zender heeft ook nog geen naam, weet jij toevallig een goede naam, mail hem dan maar: johnnydelol@hotmail.com Dit mail adres kan je ook gebruiken mochten er nog vragen of opmerking zijn over het kamp. Uiteraard kan ook de leiding worden gebeld, hun telefoonnummers staan op de ‘bagagelijst’.
Verzamelt wordt er vrijdag om 17:45 uur op de hoek van het Blesse Paard.
Het kamp wordt afgesloten met een concert op zondag dat begint om 14:00, na afloop van het concert mag iedereen naar huis. De bedoeling is dat jullie door je ouders worden opgehaald, mocht dit problemen opleveren laat het ons dat weten.
Het jeugdorkest had afgelopen zondag een uitvoering ter gelegenheid van de eerste heilige communie. Zij brachten twee nummers ten gehore namelijk: March Majestic en The Music Mill. Communicanten van harte gefeliciteerd!
Koninginnenach concert
29 april is de datum waarop het allemaal gebeurt. Wat dacht u van Oregon, of La storia. Het concert is in de Laurentius kerk te Stompwijk en begint om 19:30. Na afloop zal er een oranje borreltje worden geschonken
U bent allen genodigd!
Tot gauw
Fanfare Juliana