Nieuws van de redactie

Vorige week hebben we een oproep geplaatst voor versterking. En nu hebben we haar al in ons midden. Mag ik even voorstellen: Marjo van Lieshout. Ze is vanmorgen al even kennis komen maken en zij heeft er erg veel zin in. Vanmorgen achter de toetsen en nu al achter het drukapparaat.
Ze woont in Leiden, en dacht dat dit misschien een bezwaar zou zijn. Voor ons niet, dat brengt alleen maar frisse wind. Ze verblijft ook veel in Stompwijk bij haar vriend Eric Fontein. Ze wil graag op deze manier nog meer binding met het dorp krijgen. Dat is een snelle manier van inburgeren. Ze werkt 4 dagen in de week bij een advocatenkantoor, ze heeft twee kinderen. Haar zoon woont nog thuis en haar dochter is uitwonend. De hond heet Bella en is een zwart glimmende labrador retriever.
Ik zal een geheim prijsgeven. Vorig jaar is zij onder de wol in een bed op een platte kar door het dorp gegaan! Ik zie u denken. Zij als Yoko en ik als John Lennon en dit jaar vormden we opnieuw een paar. Zij als cameravrouw en ik als razende reporter. Zij is een liefhebber van wandelen in de polder met de hond.
Wij als redactie hebben er alle vertrouwen in.
Red. Petra