Bardancing Orion

Afgelopen weekend
Het was weer hartstikke gezellig het afgelopen weekend!!Mede door de vakantie. Het was echt heel erg druk in Orion we moesten bijna een boordje met ‘Vol’ erop voor de deur hangen!! De sfeer binnen was ook weer fantastisch!! Er waren een hele hoop gezichten van mensen die voor het eerst een keertje kwamen kijken in Orion en natuurlijk vonden zij het een groot succes!!! Ook werd er een lekker nummertje meegezongen!! Het was dus weer een zeer geslaagde avond!!!
Aankomende feesten!!
Jaja er komen weer een aantal grote feesten aan, zoals de schuimparty op vrijdag 17 juni. Dat wordt natuurlijk weer een spetterend spektakel!! Op vrijdag 20 mei is de bierwedstrijd. Inschrijven kan aanstaande vrijdag en zondag aan de bar!! Inschrijven kost 3 euro!!
STOMPOP Dames en heren!!! Stompop wordt dit jaar gehouden op 1,2 en 3 juli Houd alvast deze data vrij, de programmering wordt binnenkort bekend gemaakt!
Aankomende week
We zijn de aankomende week twee keertjes geopend, n.l.vrijdag en zondag, vrijdags vanaf 21.00 uur en zondags vanaf 19.00 uur. We starten dan ook met ons wekelijkse vrolijke uurtje , we wensen iedereen een zeer fijne week toe en tot ziens
Groeten en geluk, bardancing Orion