familiehandbaldag

15 en 16 mei 2005
Nog een klein weekje en het is weer Pinksteren wat betekent dat de familie handbaldag wordt gehouden. Op zondag 1e pinksterdag starten we het programma met bodysurfen voor de jeugd. Zij kunnen zich vanaf 16.30 inschrijven in de feesttent. Zorg dat je op tijd bent want we beginnen om 17.00. Het is bedoeld voor de jeugd vanaf 6 t/m 16 jaar. Als je hieraan mee wilt doen, is het verstandig om oude kleren aan te trekken. Je wordt er namelijk erg vies van. Na afloop kunnen de kinderen zich douchen in de kleedkamers van het sportcomplex. Vorig jaar hebben we door de tent gesurft, wat we dit jaar zeker weer gaan doen. Iedereen kan natuurlijk komen kijken. Na afloop van het bodysurfen organiseren we een jeugddisco tot ca. 20.00 uur onder de leiding van Disco 2000, met tussendoor nog optredens van All that Jazz.
De spetterende finale van het Intercarparts Stompwijk/Zoeterwoude darts begint om 21.00 uur, hoelang deze finale duurt is afwachten maar daarna zal deze avond afgesloten worden door Disco 2000.
Maandag 2e pinksterdag begint om 11.30 uur het handbaltoernooi voor families, buurtjes, vriendenclubs e.d. Alle kinderen die meedoen aan het handbaltoernooi verzoeken wij een wit t shirt bij zich te hebben. Na afloop van het handbaltoernooi begint om 17.00 uur de barbecue.
Bij deze willen we alvast alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet, want zonder hen ben je nergens. Aan alle scheidsrechters vragen wij om 11.00 uur aanwezig te zijn zodat we om 11.30 kunnen beginnen.

De Familiedagcommissie