Weekendkamp

Filmsterren en Filmmakers opgelet!
Aanstaande vrijdag is het alweer zoweer. Het dorp staat dan in het teken van een groot festijn: Stompwijk opent haar deuren voor “Het FantasieFilmFestival” …….en vele filmsterren en filmmakers zullen dan ons dorp gaan bezoeken.
Zij gaan hier strijden om “Het Gouden Kalf”. Deze prijs win je niet zomaar, je hebt er talent en inzicht voor nodig, zonder vrees moet je spannende situaties doorstaan, vervolgens wordt je getest op bekwaamheid voor uiteen lopende films. Heb je al deze proeven doorstaan, dan gaan we kijken of je behendig bent, kun je stunts uitvoeren. Aangezien allen genomineerd zijn voor dit festijn verwachten we dat het ieder gaat lukken.
In het kort volgt hier het programma voor de komende dagen:
Vrijdagavond 27 mei

Zaterdag 28 mei

18.00 uur Ontvangst van Filmsterren en filmmakers
18.30 uur De filmmakers en Filmsterren ontmoeten elkaar
19.00 uur Opening en auditie
20.15–22.00 Op zoek naar filmlocaties
22.15 23.30 De tocht: Spanning in “Het verlaten woud”
07.30 uur Wekken en opstaan
08.00 uur Ontbijten
09.00 12.00 Het spel: Films in het Westerpark (Zoetermeer)
12.00 13.00 Lunch op het Sportpark Stompwijk ‘92
13.00 15.00 Test voor onze Stuntmannen en Stuntvrouwen
15.30 uur Prijsuitreiking en sluiting

Het programma vindt over het hele dorp plaats en op zaterdagochtend in Zoetermeer. Ouders zijn van harte uitgenodigd op vrijdagavond om 19.00 uur bij de auditie en op zaterdagmiddag om 15.30 uur bij de prijsuitreiking.
Nog even in het kort, wat neem je mee?
Slaapzak, luchtbed of slaapmatje (geen stretcher), tandenborstel, tandpasta, zeep, handdoek, washandje, kleding en schoenen die vies en nat mogen
worden, sportkleding, sportschoenen, sportsokken, ondergoed, pyjama, bord, beker en mes, warme kleding voor s avonds, evt. regenkleding, zwemkleding, zaklantaarn, aantal pakjes/flesjes drinken en MAXIMAAL € 3,= zakgeld.
de WK staf