10-jarig jubileum

A.s. zondag 5 juni dus geen gewone clubtocht, maar de verrassingstocht ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van onze club. Het wordt een gezellige ochtend en het zou leuk zijn als veel leden mee gaan.
We vertrekken, op de fiets, zoals gewoonlijk om 8.30 uur. We gaan naar de plek van bestemming fietsen en hebben daar ongeveer een uur voor nodig. Aldaar drinken we wat en hebben we nog wat activiteiten voor jullie in petto die voor iedereen te doen zijn. Daarbij is ook een stukje wandelen, dus als je fietsschoenen daar niet geschikt voor zijn, neem dan sportschoenen in een tasje mee naar de start. Paul neemt die met de auto mee naar de bestemming en direct na afloop staat hij bij de Bles waar je ze weer mee kan nemen. We verwachten dat we rond 13.00 uur weer terug in Stompwijk zijn.
De activiteiten zijn van dien aard dat IEDEREEN dit aankan. We hopen dan ook dat er een grote respons zal zijn om de viering van ons 10 jarig jubileum te vieren. Tot zondag.