BARDANCING ORION

Kaartverkoopweekend
Jaha het was eindelijk zo ver. Afgelopen zondag startte de kaartverkoop van het jaarlijkse Stompwijkse spektakel, we hebben het natuurlijk over Stomppop 2005! De kaartjes voor dit feest gingen als warme broodjes over de toonbank, we zijn al bijna helemaal uitverkocht, dus als je toch nog een kaartje wil moet je wel verschrikkelijk snel zijn!!! Ze kosten maar 10 eurootjes, das toch eigenlijk geen geld voor wat je er voor krijgt!! Want zoals vorige week al te lezen viel, komen er een hele hoop onwijs gave optredens van onder meer :
Wij zijn lekker, Pater Moeskroen, Menthal Theo ( wij willen gelijk even onze excuses aanbieden, zijn tv show was namelijk niet te zien op the box, maar op TMF) en dat dan alleen op de vrijdag,
de zondag hebben we ook nog vele mooie shows voor jullie en dan hoef je geen kaartje te hebben, namelijk:
Rambel, One Two Trio, DJ Aakie
Ook veel mensen die een kaartje kwamen halen bleven nog even hangen voor een lekker drankje. Het was erg druk en gezellig, ondanks het feit dat er ook een hele boel mensen er niet waren in verband met hun schoolexamens waar wij hun natuurlijk hartstikke veel succes mee wensen. We uitnodigen ze alvast uit om op hun behaalde diploma’s een drankje te komen doen in Orion!!. En hier gezellig te vieren dat je volgend jaar aan een andere studie kan beginnen. Door alle com motie rond Stomppop zou je het haast vergeten, maar we hebben ook nog een Schuimparty in zicht. Deze wordt vrijdag 17 juni gehouden in Orion. Ook hier voor hebben we nog een heel erg beperkt aantal kaartjes. Wil je toch naar dit schuimende festijn , dan zou ik heel snel een kaartje gaan halen.Ze kosten slechts 4 eurootjes!!!
Nieuwe drankje
We zijn er al bijna uit! Ja we weten het, het duurt al vrij lang, maar we weten al bijna wat het nieuwe drankje wordt!! Op onze site heb je natuurlijk kunnen stem men op verschillende soorten lekkere dorstlessers. Maar afgezien van dat, is er ook een nieuw drankje op de markt dat haast nog nergens te krijgen valt, en wij hebben het wel, het is namelijk WKD vodka red!! Daarom hebben we volgende week zondag een promotiefeestje voor het nieuwe drankje. We hebben volgende week een WKD party waarbij alle WKD voor maar € 1, 50 te verkrijgen zijn. Je kunt dan natuurlijk ook de nieuwe WKD red krijgen.Afhankelijk van dat feest kunnen wij misschien wel beslissen om dat drankje in ons assortiment op te nemen!! Op deze WKD party zal alles zo blijven als het nu is op de zondag. Daar doen we verder niks aan alleen kan je nog goedkoper WKD halen lekker toch??